U kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden...

U heeft de keuze uit diverse betaalmethodes. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

- PayPal
- iDEAL (wordt direct verwerkt) tip!
- Bancontact Mister Cash
- Bankoverschrijving (duurt circa 2-3 werkdagen)
- Pin (alleen mogelijk indien u komt afhalen)

Gegarandeerd veilig betalen via Payment Service Provider Icepay

Als u een online betaling heeft gedaan bij ons dan wordt deze afgehandeld door Payment Service Provider ICEPAY. Er staat dan na uw betaling ICEPAY B.V. of Stichting Escrow ICEPAY op uw bankafschrift. Dit betekent dat ICEPAY B.V. verantwoordelijk is voor de afhandeling van uw online betaling.

ICEPAY B.V. is een Payment Service Provider en maakt het voor u mogelijk om via diverse online betaalmethodes, zoals bijvoorbeeld iDEAL, creditcard en PayPal te betalen in deze webshop. Zo kunt u als consument uw online aankopen bij deze webshops gemakkelijk en binnen een betrouwbare, veilige omgeving betalen. Hieronder vindt u een antwoord op veelgestelde vragen over uw betaling en bestelling.

Is mijn online betaling veilig?

Als u een transactie via ICEPAY verricht, kunt u er van uit gaan dat deze op verschillende manieren beveiligd is. ICEPAY dient zich als Payment Service Provider aan strenge regels te houden die betrekking hebben op o.a. de veiligheid van transactieverkeer.

• ICEPAY staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en beschikt over een Payment Service Directive (PSD) Licentie.

• ICEPAY is gecertificeerd door Currence, de eigenaar van iDEAL. Daarmee voldoet ICEPAY aan de strenge iDEAL en PIN veiligheidseisen van Currence.

• Verder maakt ICEPAY gebruik van SSL certificaten. Dit betekent dat u uw online transactie binnen een beveiligde webomgeving verricht. U kunt zelf controleren of de webpagina waar u zich bevindt, beveiligd is. Als in de adresbalk van uw browser https:// met de link van de webshop of Payment Service Provider (ICEPAY) staat, dan weet u dat de pagina beveiligd is.

• ICEPAY verbindt zich toe aan het gedragscode van de Verenigde Betaalinstellingen Nederland (VBIN).

Meubelwielen
Bureaustoelwielen
Apparaten wielen
Zwenkwielen
RVS zwenkwielen
Losse wielen
Copyright © Zwenkwielen.com - TEGAPO®. All rights reserved.